Over deze site en over mij

oudste toestelZolang ik mij kan herinneren maak ik al foto’s. Heel vroeger met een oud toestel van mijn ouders en vanaf mijn twaalfde verjaardag met een eigen fototoestel. Ik heb er altijd plezier in gehouden. Mijn eerste echtgenoot had een donkere kamer waarin hij mijn foto’s in zwart wit ontwikkelde. Helaas kreeg hij eczeem van de vloeistoffen, dus na een paar jaar moest ik de foto’s toch weer laten ontwikkelen. Toen mijn kinderen kwamen heb ik ladingen foto’s gemaakt. Kinderen zijn een dankbaar onderwerp. En uiteraard maakte ik ook op vakantie bijna alle kiekjes. Daarom sta ik er zelf zelden op.

pentax

Tegenwoordig maak ik mijn opnamen met mijn I-phone of met een digitaal toestelletje dat ik in 2010 voor mijn verjaardag heb gekregen van mijn tweede (inmiddels overleden) echtgenoot. Hij had me niet blijer kunnen maken.
Op deze site komen foto’s die ik het mooist vind, of die mij erg dierbaar zijn. Als je er een of meer van wilt overnemen, is dat prima, maar ik stel het op prijs als je mij dat even laat weten je -bij gebruik – een linkje naar deze site opgeeft.

BewarenBewaren

Advertenties

Een reactie vind ik leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.